Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Bear

Pages: [1] 2 3 ... 6
1
Hardware / Re: Lg 34" ultra wide
« on: Today at 04:13:55 AM »

2
Hardware / Re: Lg 34" ultra wide
« on: December 09, 2017, 09:01:56 PM »
You getting that? The thing is HUGE!  :o

3
Servers and Mods / Free Faction Reset
« on: December 09, 2017, 07:00:41 AM »
We are Offering Free Faction Reset!
Make request to get it here and include Name of Character! You will receive a PM here with further instructions.  8)

4
Hardware / Re: X58 Chipset MB
« on: December 07, 2017, 05:55:48 AM »
What makes things worse, as soon as I decided to use it as is the friggen PSU Fan crapped the bed!  :'(
...BUT she is finally back up and running. All that she really needs is a new Case fan but that's no big deal.

5
Hardware / Re: X58 Chipset MB
« on: December 07, 2017, 12:57:00 AM »
try baking it that fix one of my video cards for a few months ;D ;D

 :o  ::)

6
Players have experienced a problem connecting to the server with a message saying that the Client Mod List does not match the one on the Server.
The reason this happens is that our client is constantly updated through Steam. The Server however is updated upon restart at 3:00 AM EST. Often times they are not in sync after a Mod update until after the server is updated with a restart.  ???
There are two ways to fix this. The obvious way is to wait until the Server is restarted at 3:00 AM Eastern.   :'( Yup ... nobody wants to do that. The second and best way is to contact an Admin and request a server restart!  :D
This can be done by posting in this Forum which is checked by Admins several times per day but to get immediate attention go to our Teamspeak 3 and poke Bear asking that the Server be restarted to Sync a Mod.
  8)
I hope this helps!

7
Conan Exiles General Discussion / Re: Age of Calamitous December 2nd Update
« on: December 05, 2017, 06:39:39 PM »
A Mic is always a great thing to have. So much better than typing!  :)

The reason I suggested a wipe was that the last time this happened I was unable to rebuild the structure without destroying certain parts that were not removed such as Doors and crafting stations. Thralls actually caused a problem as well with rebuilding.
The only to get to some of these things that need picked up or destroyed is by Ghosting in Admin Mode and I really rather not do that.
As far as the other players that were here it seems they stopped playing when we picked up Pippi. We have not had the greatest luck since we put that mod in lol  ;D
I think a wipe would be the best with posting in a few forums that we have an Age of Calamitous Server that has been freshly wiped. May bring in a few peeps.

I removed Pippi and now Global Chat is working fine.
Since you do not mind I will be doing the wipe actually as soon as I am done with this post!  ;)

At least this way we can communicate in game incase you want to farm Demon Blood or something  :o

8
Conan Exiles General Discussion / Age of Calamitous December 2nd Update
« on: December 05, 2017, 05:12:05 PM »
As the Age of Calamitous Mod continues to improve there are some unfortunate side effects.  With the December 2nd Update they added new rooftop components but unfortunately this required the existing components to be destroyed. There seems to be no way to recover the building progress that we lost.
We can either continue and rebuild or preform a server wipe.
I am looking for any input.

The Pippi Mod for some reason is now not letting us use any type of chat feature. I will look into that and possibly remove that mod.

9
Hardware / X58 Chipset MB
« on: December 04, 2017, 07:08:54 PM »
Both my PCs are older Builds. One I keep upgrading and then I send the upgraded parts to my second. They both have boards with the X58 chipset, one an Intel MB and the other an EVGA MB.
My back up PC had 6GB of DDR3 RAM in it. I have not used the PC for quite some time and when I fired it up I noticed that it was only using 3.99GB of 6GB installed. I naturally assumed that I had a bad stick so I ordered a new set of the same RAM.
Today I installed the new RAM and got the same 6GB Installed 4.99 usable  :o  Just for shits and giggles I installed the other three sticks now it says 12GB installed 7.99 usable  ???
I have tried just about everything I can think of including changing Bios settings and still no luck.
There is a lot of BS on the net about possible reasons and fixes for this issue but they all have 1 thing in common, they are all on X58 Chip MBs  :'(

10
Just Survive General Discussion / Just Survive Z1 PvP Server Information
« on: December 02, 2017, 08:23:49 PM »
*To Be Announced* Clan

*To Be Announced* Server

Contact: Bear

Still deciding until populations stabilize and Communities assessed.

11
Revelation Online General Discussion / Assassin Class Live!
« on: November 29, 2017, 03:26:44 AM »

12
General Discussion / Predatory Gaming
« on: November 28, 2017, 03:32:08 AM »

13
Hardware / Re: Evga
« on: November 26, 2017, 07:28:55 PM »
Why are you selling it?

14
Hardware / Re: Benchmarks are in!
« on: November 25, 2017, 07:39:39 PM »
Don't pull a Master  :o

Pages: [1] 2 3 ... 6

SMF

Teknoromi

SMF Links

  1. XHTML
  2. RSS
  3. WAP2
  4. Smf Destek